2008. március 11., kedd

Ingyen sör - örökélet

megmutattuk mit tudunk. egész egyszerűen nem vethetünk mások szemére semmit, a saját szarunkba fulladunk. nem más a hibás, hülye a magyar, még mindig hisz az ingyenebédben és az avítt mesékben.

*

az ország kánaán lett, nem kell háromszáz forintot fizetni a háziorvosnak, vége a szar világnak. aki eddig adót csalt, fellélegezhet, háromszáz forinttal sem károsítja meg az állam, a nagy szocialista testvér. nem kell a kórházban sem fizetni, úgyhogy minden a legnagyobb rendben, hiszen egyedül ez volt a probléma az egészségüggyel, már minden jó volt, mindenki fényes, fűtött kórtermekben a legmodernebb technológiákkal gyógyult, senki sem hordott vécépapírt meg gyógyszert a kórházba a szeretteinek, mindenki felett szova doktor és brinkmann prof konzultált, ha tüsszögött kettőt, az orvosok yachton jártak dolgozni, a betegek pedig még kaptak is egy kis költőpénzt, ha kórházba kényszerültek. minden jó már, csókolj meg hardy...

*

a felsőoktatásban nem kell tandíjat fizetni, abcúg kopéjment, le vele, maradjon az évi ezer jogész és mégtöbb bölcsész gyártása, kell a gyorséttermekbe a kiművelt emberfő, kellenek további tudásfedezet nélküli diplomák, kell még sokkal több diplomás munkanélküli, kell a sok tanuló, hiszen van adó szarásig, dől a pénz és tapadnak a csajok. most már lehetsz 10 évig egyetemista megint, kár volna belekerülni egy magyar egyetemnek az első négyszázba.

*

a kormány kretén, az ellenzék imbecillis, a nép meg kádárt akarja, mert addig volt jó amíg kádár élt, szocializmust neki, olyan igazit, műbőrkalapost, kanállal a rántotthúsost.

*

arra majd kíváncsi leszek, hogy hogy lesz az új érában (temetem a szoci kormányt) miből csökken a járulék és miből fizetjük ki a sok-sok beteget és tanulót. valaki abbahagyja a lopást? kicsoda, a 10 millió adócsaló vagy az un. politikai elit? az adócsalók sokallják a járulékot, az orvosok betartanak az államnak, az iskolák pedig olyan szakokat indítanak, amilyet akarnak. ez lesz az élet.

*

mindent megérdemlünk, házhoz megyünk a lófaszért.

Nincsenek megjegyzések: